Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο Ρ/Σ FLASH 96 FM





Την αναστολή λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού FLASH 96 ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του σταθμού Πέτρος Κυριακίδης! Ο διευθυντής Ηλίας Παπανικολόπουλος ενημέρωσε πριν από λίγο τους εμβρόντητους εργαζόμενους για την απόφαση της ιδιοκτησίας και τους ζήτησε να εγκαταλείψουν τα γραφεία. Η ΕΣΗΕΑ φυσικά, από τη μεριά της, τους διεμήνυσε το ακριβώς αντίθετο, να παραμείνουν δηλαδή στις θέσεις τους.
Οι δημοσιογράφοι πήγαν σήμερα για δουλειά αφού από χθες υπήρχε άτυπη ενημέρωση πως το πρόβλημα με τους απλήρωτους τεχνικούς θα λυνόταν και πως η απεργία θα ακυρωνόταν.
Ηδη στις εγκαταστάσεις, στο Μαρούσι, βρίσκονται μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αλλά και της ΕΤΕΡ ενώ η εκπομπή του σταθμού έχει σταματήσει από τις 17:36…
Αφορμή στάθηκε η νέα τριήμερη απεργία που προκήρυξε η ΕΤΕΡ για τους τεχνικούς του σταθμού ενώ το πρωί έγινε προσπάθεια ο σταθμός να λειτουργήσει με απεργοσπαστικό μηχανισμό. Η εργοδοσία-που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους- επιστράτευσε άλλους τεχνικούς για να βγει ο πρόγραμμα στον αέρα.
Υπάρχει πάντως η εικασία πως η ανακοίνωση του «λουκέτου» είναι απλώς ένα εκβιαστικό δίλλημα ώστε η ΕΤΕΡ να σταματήσει τις απεργίες.
Εν αναμονή των περαιτέρω εξελίξεων…`
Πηγή: PRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου